Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas . It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas , starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas estimated approx 90 minutos.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve that.
Para los que no tengáis un gran presupuesto para estas Navidades aquí os dejo esta receta de pollo con la que podéis quedar como verdaderos señores y asombrar a vuestra familia como hizo mi padre cuando elaboró esta receta.
Ingredients and spices that need to be Get to make Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas :
- 2 pechugas de pollo.
- 1 cebolla
- 1 puerro
- 1 pimiento rojo
- 1 tomate
- 1 zanahoria
- 1 pack ciruelas pasas
- 300 mililitros caldo de carne
- 1 vaso Pedro Ximénez.
- Un par dientes ajo
- Sal, pimienta y laurel
Instructions to make to make Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas
- Lo primero que hacemos es poner a remojo las ciruelas pasas con un poco de Pedro Ximénez. Mientras tanto salpimentamos las pechugas de pollo y las sellamos en una cacerola con un par de dientes de ajo y las hojas de laurel. Cuando están selladas le echamos el resto del vaso del Pedro Ximénez.
- En otra cacerola ponemos a pochar todas las verduras, no hace falta cortarlas en trozos pequeños, ya que luego las vamos a pasar por la batidora. Una vez que están pochadas, rallamos el tomate, añadimos el caldo, la cacerola en la que estaba el pollo con todos sus jugos y el Pedro Ximénez y el Pedro Ximénez que teníamos con las ciruelas pasas. Lo tenemos cociendo todo durante 45 minutos.
- Sacamos las pechugas y cuando estén templadas las fileteamos. Quitamos las hojas de laurel y el resto de los ingredientes los pasamos por la batidora y por el pasapurés para que la salsa nos quede más fina.
- Volvemos a poner la salsa a cocer, se añaden los filetes de las pechugas de pollo y las ciruelas pasas y se deja cocer durante cinco minutos para que las ciruelas adquieran todo el sabor y ya está listo para comer. Este plato se puede realizar con antelación y calentarlo una vez que nuestros invitados estén sentados en la mesa.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your individual preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that uses less or even more components or is a little essentially spicy, you can make straightforward modifications to attain this objective. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation skills for newbies you do not require to discover them yet just if you grasp some easy food preparation techniques.
This isn't a full guide to quick and also simple lunch recipes but its good something to chew on. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap it up for this special food Step-by-Step Guide to Make Super Quick Homemade Pechugas de pollo al Pedro Ximénez con salsa de verduras y ciruelas pasas . Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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