Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad

Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad is one of the most favored of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad is tres personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad using 15 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Take to make Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad:

  1. 500 g pechuga de pollo troceada para pinchos
  2. 3 patatas rojas medianas
  3. Para el primer marinado
  4. 1 diente ajo muy grueso picado muy fino
  5. 1 cucharilla pasta de cilantro, jengibre y ajo
  6. 1 cucharilla jengibre en polvo
  7. 1 cucharilla cúrcuma en polvo
  8. 1/4 de una cucharilla pimienta negra molida
  9. 1/4 de una cucharilla cominos molido
  10. Sal fina marina
  11. 5 cucharadas soperas aceite de oliva virgen extra
  12. Para el segundo marinado
  13. 1 cucharada sopera pasta de cilantro, jengibre y ajo
  14. 1 cucharilla colmada de ras el hanout
  15. 1 diente ajo muy grueso picado muy fino

Instructions to make to make Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad

  1. Una una noche antes, ponemos los pinchos en un bol y le añadimos todos los ingredientes del del primer marinado, mezclamos bien con una cuchara y guardamos en el frigorífico durante noche.
  2. Al día siguiente, sacamos los pinchos del frigorífico y le añadimos los ingredientes del segundo marinado, mezclamos bien con una cuchara y guardamos en el frigorífico de nuevo, mientras que dura freír las patatas.
  3. A continuación, pelamos las patatas, enjuagamos y las cortamos en formato ancha y corta como se puede observar en la foto. A continuación, cogemos una sartén, la ponemos en el fuego con con abundantes aceite de oliva y cuando este caliente, freímos las patatas.
  4. Conforme vayamos friendo las patatas, las vamos dejando sobre papel absorbente en un plato.
  5. En la misma sartén todavía caliente y una vez retirado el aceite, añadimos una relación de pinchos y dejamos cocinar durante un par de minutos por la primera parte que los pusimos y cuando veamos que cambian de color.
  6. Le damos la vuelta y los dejamos un minuto, nada más y listo
  7. Una vez que tengamos listo las razones de pinchos, ponemos las raciones que veamos de patatas en el centro de los platos y encima colocamos los pinchos y acompañamos de un poco de mayonesa o cualquier otra salsa y listo.

As your experience and also self-confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your personal preferences gradually. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or more components or is a little bit basically zesty, you can make easy adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes in a timely manner. As for standard food preparation skills for beginners you don't need to learn them but only if you grasp some straightforward cooking techniques.

This isn't a total overview to fast as well as easy lunch recipes yet its excellent food for thought. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food How to Prepare Favorite Pinchitos de pechuga de pollo con patatas fritas y doble marinad. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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